Fokadvies


Wanneer je wil gaan fokken met je hond kunnen er best veel vragen zijn. Ook als je maar ook als je een ‘oeps’-nestje bij je kat verwacht kan het een spannende tijd zijn. Daarom geven we op onze website veel informatie. Met dit fokadvies zorgen we voor een succesvolle dracht en bevalling van de aanstaande moeder. We leggen je hier natuurlijk ook alles uit over hoe je ervoor kunt zorgen dat de pasgeboren pups en kittens de beste start van hun leven krijgen.


Fokadvies voor honden

Alle informatie die je nodig hebt om te gaan fokken met je hond leggen we uit in vier hoofdstukken.

Het eerste hoofdstuk bespreekt de voortplantingscyclus. Dit geeft onder andere antwoord op vragen, zoals wat de beste leeftijd is om een teef voor het eerst een nestje pups te laten krijgen en op welke datums de dekkingen plaatsvinden.

Het tweede en derde hoofdstuk gaat respectievelijk over de dracht en de bevalling.

In het vierde hoofdstuk geven we alle informatie die jij als fokker nodig hebt om ervoor te zorgen dat de pups de beste start van een lang en gelukkig leven krijgen.

Bij een nestje pups kan fokadvies fijn zijn.

Fokadvies voor katten

Alle informatie die je nodig hebt om te gaan fokken met je kat leggen we uit in vier hoofdstukken.

Het eerste hoofdstuk bespreekt de voortplantingscyclus van de kat.

Het tweede en derde hoofdstuk gaat respectievelijk over de dracht en de bevalling bij de poes.

In het vierde hoofdstuk geven we alle informatie die jij als fokker nodig hebt om ervoor te zorgen dat de kittens de beste start van een lang en gelukkig leven krijgen.