Contact

Welkom » Contact

Er zijn natuurlijk verschillende redenen waarom je contact met Dierenarts Van Kessel zou willen opnemen. We leggen hier uit in welke situaties je op welke manier het beste contact met ons kunt opnemen.

Let op! In de maand september zijn we op de volgende dagen niet bereikbaar en verzorgen wij geen visites: maandag 05/09, woensdag 28/09 en donderdag 29/09 i.v.m. cursusdagen.

Wil je een afspraak bij ons maken?

Bezoek dan onze pagina ‘Afspraak maken’, daar kun je 24 uur per dag en 7 dagen in de week zelf een afspraak in onze agenda inplannen. Natuurlijk kun je ook op andere manieren een afspraak met ons regelen. Dat is allemaal op de betreffende pagina te lezen.


Heb je een vraag over onze diensten?

Dierenarts Van Kessel is bereikbaar op maandag en donderdag van 9:00 tot 18:00 en op woensdag van 14:00 tot 18:00 op telefoonnummer +31 (0)6 53 15 99 85. Houd er als je belt rekening mee dat Dierenarts Van Kessel zonder personeel werkt. De kans is dus ook groot dat de dierenarts op het moment dat je belt bezig is met een patiënt of onderweg is.

Het kan daarom handiger om een berichtje via Whatsapp naar ons te sturen, we ontvangen deze tijdens bovengenoemde werktijden direct en beantwoorden deze uiteraard zo spoedig mogelijk. Je mag natuurlijk ook altijd de voicemail inspreken. Vermeld in dat geval je naam, woonplaats en reden van contact en we bellen je zo spoedig mogelijk terug. Houd er rekening mee dat voor zaken die waarschijnlijk meer telefonisch overleg nodig is we je vaak pas in de vroege avonduren terug kunnen bellen.


Spoed!?

Neem in dat geval altijd direct contact op met de dichtstbijzijnde dierenartsenpraktijk bij jou in de buurt! Omdat wij op lokatie werken kunnen we op dat moment ver uit de buurt zijn waardoor we niet direct bij jou kunnen zijn. Daarnaast is de kans groot dat dieren in spoedsituaties medische zorg nodig hebben die alleen in een dierenartsenpraktijk gegeven kan worden, de mogelijkheden aan huis voor uitgebreider onderzoek en behandeling is immers heel beperkt.


Wij verzorgen géén telefonisch consult

Aan de telefoon is het voor ons onmogelijk om, zonder dat wij jouw huisdier zelf hebben kunnen zien, advies te geven wat je zelf kunt doen bij bepaalde problemen bij jouw huisdier. We geven in deze situaties daarom altijd het advies om een afspraak te maken.


Heb je een uitgebreide vraag? Stuur ons een mail!

Heb je informatie op onze website gelezen en wil je er meer over weten? Of heb je een uitgebreide vraag? Stuur ons dan een mail naar info@dierenartsvankessel.nl. We streven er altijd naar om op werkdagen e-mails binnen 24 uur te beantwoorden.

Deze poes probeert via de laptop contact met ons op te nemen.
Contact opnemen. Even een mailtje tikken…

Op al onze leveranties zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.