Afspraak maken

Welkom » Afspraak maken

Wil je graag een bezoek van onze dierenarts bij jou aan huis en woon je in ons werkgebied (dat is o.a. Budel, Maarheeze, Someren, Weert)? Dan kun je op deze pagina lezen hoe je een afspraak kunt maken, dat kan op verschillende manieren!

Let op! In de maand augustus zijn we op de volgende dagen zijn wij niet bereikbaar en verzorgen wij geen visites: vrijdag 5 augustus 2022 i.v.m. verlofdag.

We beoordelen bij het maken van een afspraak altijd vooraf of een bezoek aan huis zinvol is. Wanneer de kans groot is dat er uitgebreider onderzoek (zoals het maken van een echo of röntgenfoto) of uitgebreidere behandeling vereist zal zijn (zoals een operatie), dan zullen we je altijd adviseren om toch met je huisdier even een praktijk te bezoeken waar de mogelijkheden uitgebreider zijn.

Is er sprake van spoed?! Neem in dat geval altijd direct contact op met de dichtstbijzijnde dierenartsenpraktijk bij jou in de buurt! Omdat wij op lokatie werken kunnen we op dat moment ver uit de buurt zijn waardoor we niet direct bij jou kunnen zijn. Daarnaast is de kans groot dat dieren in spoedsituaties medische zorg nodig hebben die alleen in een dierenartsenpraktijk gegeven kan worden, de mogelijkheden aan huis voor uitgebreider onderzoek en behandeling is immers beperkt.

Maak, als het kan, ruim op tijd een afspraak. Onze agenda voor de week staat op maandag meestal al flink gevuld, daardoor lukt het ons soms moeilijk om kortdag nog ruimte voor jou in te plannen. Houd er daarnaast rekening mee dat we ook reistijd nodig hebben om bij jou te kunnen komen en dat we voor het inplannen van een visite ook met de nodige reistijd heen en terug rekening moeten houden. Dus voorkom teleurstellingen en maak, als het kan, op tijd een afspraak.

Wil je dat we bij je langs komen, een afspraak maken bij ons doe je zo!

Online zelf afspraak inplannen: 24 uur per dag, 7 dagen in de week

Het is bij ons mogelijk om online direct zelf een afspraak in onze agenda te plannen. Na controle ontvang je vervolgens per e-mail een afspraakbevestiging.

Nieuw bij ons? Geen probleem, ook dan kun je gebruik maken van onze online agenda. Na bevestiging ontvang je van ons in dat geval ook een digitaal intakeformulier waarmee je jouw huisdieren als patiënt bij ons kunt inschrijven.


Telefonisch via +31 (0)6 53 15 99 85 – maar via Whatsapp mag ook!

We zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 telefonisch bereikbaar om een afspraak te maken. Houd er als je belt rekening mee dat Dierenarts Van Kessel zonder personeel werkt. De kans is dus groot dat de dierenarts op het moment dat je belt bezig is met een patiënt of onderweg is. Spreek in dat geval de voicemail in en je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld. Nog gemakkelijker is om ons een bericht via Whatsapp te sturen.

Heb je een vraag over je huisdier en wil je graag telefonisch overleg met onze dierenarts? Kijk dan op onze contactpagina hoe je in dat geval het beste contact met ons op kunt nemen.

Houd er rekening mee dat het meestal niet mogelijk is dat we dezelfde dag nog langs komen. We proberen uiteraard altijd ons best te doen, maar meestal laat de agenda dat niet toe.


Per e-mail via info@dierenartsvankessel.nl

Een e-mail naar ons mag uiteraard ook, dat is vooral handig als je gelijktijdig ook wat uitgebreidere vragen hebt. Je bericht wordt tijdens werktijden van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 ontvangen en gelezen. We streven er naar om je e-mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

Op al onze leveranties zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.