Vermist


Huisdieren die binnen onze regio langere tijd vermist zijn worden hier op onze website gepubliceerd. Recente meldingen van vermissingen worden via onze Twitter en Facebook aan zo veel mogelijk mensen bekend gemaakt.Chocoladekleurige Labradorpup vermist in Eersel

Vermiste hond Op maandag 19/04/2010 is in Eersel plotseling een chocoladekleurige Labradorpup verdwenen. Direct na de vermissing is in de buurt door veel mensen uitgebreid gezocht naar de pup, maar helaas zonder resultaat. De dierenambulance en de politie zijn reeds op de hoogte gebracht. Er wordt sterk vermoed dat de pup door iemand is meegenomen. De familie, en vooral de kleine dochter, zijn erg ontdaan en bezorgd. Heeft u eventuele tips of heeft u misschien de pup gevonden, dan kunt u dit aan ons doorgeven en nemen wij contact op met de eigenaars van Tess.

Hiernaast ziet u een foto van Tess. Het gaat dus om een chocoladekleurige Labradorpup van 5 maanden oud. Ze is tevens gechipt en geregistreerd in de NDG database (chipnummer: 967000001259681).Pup gestolen en waarschijnlijk verkocht via Marktplaats

Vermiste hond Op dinsdag 14/08/2012 is in Graafland een pup van 12 weken uit een tuin gestolen. Vervolgens is gebleken dat er op Marktplaats een soortgelijk hondje te koop is aangeboden. Helaas is de advertentie verwijderd zodat helaas geen contact kan worden opgenomen met de persoon die het hondje aanbood.

Hiernaast ziet u een foto van Amy. Ze is tevens gechipt en geregistreerd in de NDG database (chipnummer: 528246002144958). Omdat ze ook een navelbreukje heeft waar ze voor geopereerd dient te worden, hopen de eigenaars dat Amy snel weer terecht is.


Een huisdier bij ons als vermist opgeven
Indien uw huisdier vermist is kunt u contact met ons opnemen. Uw vermelding zal dan eerst op ons Facebook en Twitterkanaal verschijnen om zo snel mogelijk veel mensen van de vermissing op de hoogte te brengen. Wanneer na twee weken uw huisdier nog steeds niet terecht is verschijnt de publicatie vervolgens ook op onze website. Dit doen wij uiteraard allemaal kosteloos.

Denk bij het doorgeven van een vermissing aan het vermelden van de volgende gegevens:

1. Beschrijving van uw huisdier
          - Roepnaam
          - Diersoort, ras, geslacht, leeftijd
          - Chipnummer
          - Speciale uiterlijke kenmerken
          - Eventuele medische gegevens

2. Beschrijving van de vermissing
          - Datum van vermissing
          - De situatie van de vermissing
          - De plaats waar u uw huisdier voor het laatst heeft gezien.

3. Vergeet niet een foto van uw huisdier mee te sturen

4. Uw gegevens
Indien uw huisdier door iemand gevonden is, is het belangrijk dat wij vervolgens contact met u op kunnen nemen. Vergeet dan ook niet om uw telefoonnummer, emailadres en/of adres te vermelden. Deze worden uiteraard niet gepubliceerd.