DienstverleningenKat kijkt door gat in papier Diergeneeskunde voor gezelschapsdieren
Binnen de diergeneeskunde leggen wij ons uitsluitend toe op de huisdieren. Zo onderzoeken en behandelen wij honden en katten, maar kunt u uiteraard ook voor de diergeneeskundige zorg van de allerkleinste gezelschapsdieren, zoals onder andere fretten, konijnen en knaagdieren, bij ons terecht.

Natuurlijk verzorgen wij verschillende diergeneeskundige diensten. U kunt ons dus niet alleen raadplegen bij gezondheidsproblemen en ziekte bij uw huisdier, maar u kunt uiteraard ook voor de jaarlijkse vaccinatie bij ons terecht.

Op onze website kunt u uitgebreide informatie vinden over de verschillende dienstverleningen die wij verzorgen. Daarnaast vindt u ook interessante achtergrondinformatie over een aantal van deze diensten. Zo kunt u bij de vaccinatie niet alleen het vaccinatieschema voor verschillende huisdiersoorten vinden, maar is ook onze visie op vaccinatie te lezen en kunt u uitgebreide achtergrondinformatie vinden. Bijvoorbeeld over het nut van vaccinatie, hoe een vaccinatie precies werkt en tegen welke ziektes verschillende huisdieren gevaccineerd kunnen worden.


Dierziektepreventie en dierenwelzijn
Omdat wij daarnaast erg veel belang aan ziektepreventie en een goede welzijn van onze huisdieren hechten, bieden wij onder andere via onze website veel goede informatie en advies als het om de dagelijkse verzorging van huisdieren gaat. Met de juiste zorg zijn namelijk een aantal gezondheidsproblemen goed te voorkomen. Wij helpen u daarom graag om ziekte bij uw huisdier zoveel mogelijk te voorkomen.