Privacybeleid1. Beheer
De website www.dierenartsvankessel.nl staat onder beheer van Dierenarts Van Kessel. De contactgegevens zijn te vinden op http://www.dierenartsvankessel.nl.


2. Gegevens van bezoekers
2a Sommige gegevens die voortkomen uit één of meer bezoeken aan www.dierenartsvankessel.nl, zoals o.a. de ip-adressen, het type besturingssysteem van uw computer, het type browser dat u gebruikt, uw surfgedrag op de website en de adressen van eventuele verwijzende websites, worden in webstatistieken permanent bewaard, maar wel anoniem. De gegevens zullen dus nooit te herleiden zijn naar een persoon of organisatie.

2b Het kan zijn dat Dierenarts Van Kessel persoonlijke gegevens nodig heeft zoals uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, etcetera, om vragen of opmerkingen te kunnen beantwoorden, aan bepaalde verzoeken tegemoet te kunnen komen of om aan wettelijke bepalingen te voldoen. Dierenarts Van Kessel zal deze gegevens uitsluitend voor deze doeleinden gebruiken. Dierenarts Van Kessel zal de gegevens die worden verstrekt dus niet voor andere doeleinden gebruiken, tenzij u ons daar toestemming voor heeft gegeven.

2c Indien u een verzoek tot een dienstverlening doet kan het zijn dat wij u om extra gegevens vragen die nodig zijn voor het behandelen van uw vraag.

2d Dierenarts Van Kessel zal de door u verstrekte gegevens niet zonder uw toestemming aan derden doorgeven, tenzij wij hiertoe worden verplicht door gerechtelijke instanties die zich kunnen beroepen op een toepasbare wetgeving.


3. Cookies
Dierenartsvankessel.nl maakt géén gebruik van cookies.


4. Vragen
Bezoekers kunnen met hun vragen over deze Privacy Policy terecht bij Dierenarts Van Kessel. De contactgegevens staan vermeld op de website die genoemd wordt in lid 1 van deze Privacy Policy.


5. Disclaimer
Dierenarts Van Kessel is gerechtigd de inhoud van de Privacy Policy te wijzigen zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. Het doorvoeren van de wijziging op de website is daarvoor afdoende.